Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Απίθανα Chocolate Brownie Cookies του Άκη!

Είναι καιρός τώρα που ψάχνω τα τέλεια, μαστιχωτά μπισκότα σοκολάτας. Και όταν λέω μπισκότα, δεν τα εννοώ με την έννοια που τα έχουμε συνηθίσει- αλλά να είναι μαλάκα, μαστιχωτά και ζουμερά. Δοκίμασα κάμποσες συνταγές, όλες πολύ καλές, ανάμεσα τους και τα Μπισκότα της Έλλης αλλά και τα Αφράτα μπισκότα με πραλίνα φουντουκιού και καραμέλας της Ειρήνης.  

Πολύ νόστιμα όλα, κανένα όμως δεν ήταν ακριβώς όπως το ήθελα. Αφού είχα σεργιανίσει όλα τα ξένα blog χωρίς να εντοπίζω καμία ιδιαίτερη διαφορά στις συνταγές που είχα ήδη δοκιμάσει, "googlαρά" για συνταγή του πολυαγαπημένου Άκη. Έπεσα πάνω σε αυτή την συνταγή και αμέσως ήξερα πως θα είναι η μια και μοναδική! 




Και πράγματι είναι! Είναι τα μπισκότα ακριβώς όπως τα ήθελα και το κυριότερο φτιάχνονται με λίγα υλικά που λίγο πολύ πάντα έχουμε σπίτι μας- είναι πανεύκολα στην εκτέλεση- και βγάζουν και αρκετά κομμάτια, λεπτομέρεια που πάντα με κερδίζει. Δεν έχω να προσθέσω κάτι στην συνταγή, εκτός του ότι επειδή έγραφε 2 μεγάλα αυγά, εγώ έβαλα τρία μεσαία, και σταγόνες σοκολάτας λευκής σοκολάτας, (τέλεια!), χωρίς καμία άλλη παραποίηση της συνταγής και βγήκαν άψογα! Είναι ακριβώς όπως τα περιγράφει ο τίτλος τους- λες και τρως brownie σε μπισκότο! 

Δοκιμάστε τα! Εμείς τα λατρέψαμε οικογενειακώς! 






5 σχόλια:

  1. Εεεε αφού είναι το Άκη, εννοείται ότι θα τα δοκιμάσουμε! Μ'αρέσουν τα μαστιχωτά μπισκότα και το κυριότερο όταν είναι σπιτικά, τα θέλω για τα βλαστάρια μου! φιλάκια Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και σοκολάτα, και γεύση brownie και Άκης; Με έπεισες!!!! Θα επανέλθω μόλις τα φτιάξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυαννα, εμείς σήμερα θα φτιάξουμε ξανά, τα πρώτα εξαφανιστηκαν! Αναμένω!

      Διαγραφή
    2. Strike two! Μαριλένα μου, διορθώνω και πάλι!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...